- Йога начинающим видео
- Хулахуп танец видео
- Смотреть моя тренировка видео
- Видео тренировки александра емельяненко
- Как правильно крутить обруч на бедрах видео
- Тренировки в кудо видео
- Тренировки рой джонса видео
- Йога онлайн смотреть видео
- Тренировки костя дзю видео
- Видео тренировки роя джонса
- Видео спинальной
- Айенгар йога видео
- Йога для женщин на видео
- Правильно крутить обруч видео
- Плиометрические отжимания видео
- Новости
Управление Здравоохранения Евпаторийского городского совета (С)2011
67 гостей
біляші
elena00009 Кухарчук 3 рівня
- 5 серпня 2016, 8:40
- 67239
Смак пиріжків і біляшів дуже сильно залежить від тесту. У кожної господині свій рецепт тесту. Я готую тісто для біляшів і пиріжків в хлібопічці. Хрусткі, повітряні, рум'яні - ну хто відмовиться від такого пиріжка або біляші? Рецепт розрахований для хлібопічки Panasonic SD-2501 / SD-2500, але його дуже легко адаптувати і для інших моделей.
Для начинки: м'ясо (вирізка, свинина і яловичина в пропорції 1: 1 або на ваш смак) вимити, обсушити.
Ріпчасту цибулю очистити, вимити, обсушити.
Пропустити м'ясо і цибулю через м'ясорубку.
Зелень кропу вимити, обсушити і дрібно нарізати. Додати нарізану зелень в фарш. Фарш посолити і поперчити за смаком, додати 2-3 ст. ложки крижаної води і добре перемішувати протягом 15-20 хвилин.
Готове тісто викласти на змащену олією робочу поверхню, розділити на шматочки. Тісто може вийти більш-менш "густим" - все залежить від вологості борошна. Якщо тісто вам здалося мало щільним, просто при його розбиранні використовуйте борошно, а не рослинна олія.
Кожен шматочок розім'яти в коржики, викласти в середину неповну ст. ложку фаршу і, піднімаючи краю, сформувати беляш, залишаючи відкритою середину.