- Йога начинающим видео
- Хулахуп танец видео
- Смотреть моя тренировка видео
- Видео тренировки александра емельяненко
- Как правильно крутить обруч на бедрах видео
- Тренировки в кудо видео
- Тренировки рой джонса видео
- Йога онлайн смотреть видео
- Тренировки костя дзю видео
- Видео тренировки роя джонса
- Видео спинальной
- Айенгар йога видео
- Йога для женщин на видео
- Правильно крутить обруч видео
- Плиометрические отжимания видео
- Новости
Управление Здравоохранения Евпаторийского городского совета (С)2011
67 гостей
гліцерин
- опис Гліцерин - характеристика, застосування і використання
- Гліцерин - сертифікат якості (технічні характеристики)
опис Гліцерин - характеристика, застосування і використання
Гліцерин є речовиною, широко поширене в промисловості. Хімічна формула: C3H8O3. За своїми властивостями гліцерин є прозорим, але в'язкою речовиною, без характерного запаху з солодкуватим смаком, добре розчинний у воді і спирті.
Сфера застосування гліцерину дуже широка. У харчовій промисловості його додають в кондитерські вироби, а також як добавку до напоїв. Він є неодмінною компонентом лікарських препаратів і косметичних засобів, кремів. Він є неодмінною компонентом у фарбах, оскільки має здатність вступати в реакцію з двухосновними кислотами з утворенням алкідних смол.
Завдяки властивостям, яким володіє дана речовина його застосовують при зберіганні тютюну і в якості антифризу для масел. У біології, в гліцерині заморожують еритроцити, рогівки ока і деякі живі тканини. Перевагою використання гліцерину в електронних сигаретах є те, що він дозволяє випускати густу пару і не викликає роздратування горла.
У текстильній промисловості гліцерин використовують у пресі, ткацтві та фарбування, оскільки він надає тканинам м'якість і еластичність. Можливо додавання гліцерину при виробництві целофану. Мабуть, є одним з важливих компонентів синтетичних смол і вибухових речовин. Існує декілька хитрощів, які пов'язані з гліцерином. Наприклад, додавши гліцерин до води, можна відновити блиск на ламінаті. Крім цього, термін цвітіння і стояння квітів у вазах можна подовжити, якщо додати у воду гліцерин, або ж можна з легкістю позбавитися від плям, що виникли від ягід.
Гліцерин - сертифікат якості (технічні характеристики)
Щоб купити гліцерин харчової пропонуємо розглянути показники якості:
№ Показник
норматив
випробування
1 Масова частка основної речовини,%
> 99,5
99,726
2 Плотность25 / 25С
> 1,260
1,2613
3 Колір
Відповідно
USP 30
Відповідає
№ Показники Норматив Випробування 1 Зміст гліцерину,% 98.0 - 101.0 99.94 2 Ідентифікація Соотв. Соотв. 3 Зовнішній вигляд розчину Освітлена рідина Освітлена рідина 4 Кислотність (0.1 mol NaOH / 10 ml), ml ≤0.2 0.03 5 Альдегіди, ppm 6 Ідентифікація рефракції, nD20 1.470 - 1.475 1.474 7 Ефіри, ml HCl 0.1 N> 8.0 9.15 8 Забруднення перед пік ,% ≤0.1 0.01 9 Забруднення після пік,% ≤0.5 10 Діетиленгліколь,% ≤0.1 11 Жирні кислоти і ефіри Соотв. Соотв. 12 Галогени, ppm ≤35 13 Хлоровані речовини (як CL), ppm ≤30 14 Цукор Соотв. Соотв. 15 Хлориди (СІ), ppm ≤10 16 Сульфати, ppm ≤20 17 Важкі метали, ppm ≤5 18 Свинець, ppm ≤2 19 Миш'як, ppm 20 Кадмій, ppm 21 Ртуть, ppm 22 Вода,% ≤2.0 0.04 23 Сульфатний попіл ,% ≤0.01 ≤0.01 24 Щільність 1.26 - 1.265 1.261 25 Колір, Alpha ≤10 4 26 Втрати при прожарюванні, ppm ≤70 ≤70 27 Загальний вміст бактерій, cfu / g 28 Coli, cfu / g 29 Дріжджі і гриби, cfu / g
Доставка здійснюється перевізниками Нова Пошта, Делівері, САТ, або самовивозом зі складів в м.Львів.
пропіленгліколь і гліцерин - порівняння та властивості