- Йога начинающим видео
- Хулахуп танец видео
- Смотреть моя тренировка видео
- Видео тренировки александра емельяненко
- Как правильно крутить обруч на бедрах видео
- Тренировки в кудо видео
- Тренировки рой джонса видео
- Йога онлайн смотреть видео
- Тренировки костя дзю видео
- Видео тренировки роя джонса
- Видео спинальной
- Айенгар йога видео
- Йога для женщин на видео
- Правильно крутить обруч видео
- Плиометрические отжимания видео
- Новости
Управление Здравоохранения Евпаторийского городского совета (С)2011
67 гостей
глег
Pachita Кухарчук 7 рівня
- 29 листопада 2009, 15:38
- 26149
Перший місяць зими іноді асоціюють з шампанським. Тільки це стосується лише 31 грудня. А все решту днів повинні належати глeгу. Принаймні так кажуть наші скандинавські сусіди. Основні інгредієнти зазвичай включають вино (зазвичай червоне), спеції, наприклад, кориця і гвоздика, і іноді добавка з горілки, аквавита або коньяку. Суміш нагрівається, але не доводиться до кипіння, щоб алкоголь не випарувався. На конкурс "Новорічні смаки планети".
Глег - слово за походженням шведське. Але її вважають рідною на всій території на північ від Копенгагена. Глег - рідний брат грогу, глінтвейну та інших гарячих напоїв, які давно завоювали серця європейців і з більш теплих місць.
Глег подають в ресторанах, кафе, забігайлівках або просто у вуличних кіосках - розливають у пластикові стаканчики з термосів і навіть товстостінних чанів. Часто цей напій вариться не з вина, а з смородинового соку, або розбавляється їм, щоб зменшити або виключити алкоголь.
У Швеції до глег подають імбирні пряники, а в Данії - пончики Еблесківер
Хитрі скандинави для своїх розливають глег в нагріті кружки з мильного каменю - вони довго тримають тепло. А перш, ніж спробувати гарячий напій, просто вдихають його аромат.